Adverteren via Goalboarding Eredivisie?

Standaard vanaf € 1.052,63

Onze vanaf prijs € 1.000,00

Adverteren via Goalboarding Eredivisie

Goalboarding is een statische uiting en staat direct achter het doel gepositioneerd. Het goalbord is goed en vaak gezien TV reclame bij kansen, doelpunten en herhalingen.

doelgroep van Goalboarding Eredivisie

Sport- en voetballiefhebbers. De interesse in sport op televisie is onverminderd groot. Met name naar voetbal wordt massaal gekeken, de uitzendingen van Studio Sport Eredivisie behoren wekelijks tot de best bekeken TV programma’s.

kosten van adverteren via Goalboarding Eredivisie

Via Goalboarding Eredivisie kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 675 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Sports Exposure presenteert de adverteerder een TV exposure wedstrijdschema en tracht rekening te houden met aangegeven clubvoorkeuren, dit is echter geen garantie. Alle uitingen zijn inclusief opmaak/productiekosten. Aanbod geldt onder voorbehoud van tussentijdse verkoop en branche-exclusiviteiten clubs.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers