Adverteren op Gooieneemlander.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Gooieneemlander.nl

Gooieneemlander.nl is de website die hoort bij de regionale weekkrant. Hier vinden de inwoners van de regio actuele nieuws en wetenswaardigheden uit de buurt. Dat maakt de website een interessante en goed gewaardeerde bron van informatie. Voor het vergroten van de impact van uw advertentie in de krant, of op zichzelf is Gooieneemlander.nl daarmee een aantrekkelijke optie voor elke adverteerder die zijn doelgroep in de regio wilt bereiken.

kosten van adverteren op Gooieneemlander.nl

Op Gooieneemlander.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Gooieneemlander.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

NOA onderzoeksdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers