Adverteren op Graficus.nl (gw.nl)?

vanaf € 250,00

Adverteren op Graficus.nl (gw.nl)

De redactionele formule van ‘het Grafisch weekblad’ is naast de wekelijkse actualiteit sterk gebaseerd op de ‘human interest’. De inhoud bestaat uit bedrijfsreportages, artikelen over belangrijke toeleveranciers, managementinformatie, grafische technieken, ontwikkelingen in de papiersector en nieuwe media. Een niet onbelangrijk deel van de doelgroep wordt gevormd door drukwerkinkopers

Opgericht in 1994 is ‘het Grafisch weekblad’ inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend actueel brancheblad voor de Nederlandstalige grafische industrie in zowel Nederland als België. Aan het blad en de site is een groot aantal gespecialiseerde freelance journalisten en in de branche bekende adviesbureaus verbonden.

doelgroep van Graficus.nl (gw.nl)

Ondernemers en professionals werkzaam in de grafische branche en aanverwante vakgebieden.

kosten van adverteren op Graficus.nl (gw.nl)

Op Graficus.nl (gw.nl) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Graficus.nl (gw.nl) te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers