Adverteren op graficus.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op graficus.nl

Omdat er iedere dag nieuws is, brengt Graficus het laatste nieuws dagelijks het eerst op graficus.nl. Naast het nieuws, de agenda, vacatures, het brancheregister en het uitgebreide archief, biedt graficus.nl uitsluitend voor Graficus-abonnees extra achtergrondinformatie
en onderzoeken. Voor adverteerders een uitgelezen omgeving voor een bannercampagne, één of meerdere vermeldingen in het brancheregister, of een online advertorial.

kosten van adverteren op graficus.nl

Op graficus.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die graficus.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers