Adverteren op grazia.nl

De website van de nummer 1 fashion glossy Grazia zorgt ervoor dat iedereen die graag geheel up-to-date is van de laatste celebrity en modenieuwtjes, op haar wenken bediend wordt. Op Grazia.nl staat dagelijks al het belangrijke celebrity- en fashionnieuws. Naast deze up-to-date informatie is de Fashionswap, een kledingverkoop applicatie, een daverend succes. Verder zijn er iedere dag de leukste prijzen te winnen en kunnen lezeressen de blogs lezen van redactieleden en meepraten op het populaire forum.

doelgroep van grazia.nl

De Grazia-vrouw is een jonge (werkende) vrouw tussen 25 en 45 jaar. Ze is allround. Een echte 360 graden vrouw die niet alleen van shoppen en celebrities houdt, maar ook politiek en maatschappelijk geinteresseerd is. Ze wil graag als eerste de mode- & beautytrends weten en is nieuwsgierig naar het leven van celebs. Ze heeft belangstelling voor wat er in de rest van de wereld gebeurt, is modern en multimediaal, ziet er graag stylish uit en geeft daar graag veel geld aan uit.

grazia.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op grazia.nl

Op grazia.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die grazia.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers