Adverteren via Green Abri Netwerk Rotterdam

Het Green Abri Netwerk betreft een samenwerking tussen de RET en CS Digital Media. De RET heeft op de 13 grootste metrostations van Rotterdam, op de belangrijkste doorgaande High Traffic routes, ultra moderne petfles en blikjes inzamelmachines geplaatst. Na inlevering van een flesje/blikje ontvangt de reiziger een kortingscoupon voor een besteding bij lokale ondernemers of kan een sponsorbijdrage aan een goede doel doen. op iedere machine is door CS Digital Media een High Brightness Abri geïnstalleerd. Door de centrale plekken die de machines innemen binnen de stations zijn ze overweldigend aanwezig. natuurlijk zijn ook deze abri's interactief ingericht en te benaderen middels Programmatic Buying.

kosten van adverteren via Green Abri Netwerk Rotterdam

Via Green Abri Netwerk Rotterdam kun je al adverteren vanaf € 2.730,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Green Abri Netwerk Rotterdam

  • Rotterdam

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Jouw uiting wordt 1 keer per 80 seconden getoond en het spotje van 10 seconden. In totaal zijn er 14 schermen op 13 locaties.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers