Adverteren op greenmelon.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op greenmelon.nl

Greenmelon is een online lifestyle magazine voor de moderne eigentijdse man. Greenmelon is sinds 2006 aanwezig in de blogosphere en speelt slim in op de kracht van het verzamelen van ‘coole’ dingen op het internet. Dagelijks schotelen wij onze bezoekers een flinke portie innovatieve producten, lifestyle enhancement en live releases van gloednieuwe lifestyle producten voor. Naast het delen van nieuwe producten, staat ons team bekend om de credibiliteit van haar editorials. Greenmelon's eigenzinnige kijk op de moderne man en de voorzichtig geselecteerde content maken het Greenmelon medium betrouwbaar en uniek bij haar lezers. Topics op Greenmelon hebben betrekking tot lifestyle, fashion, sneakers, kunst, design technologie, muziek en entertainment.

doelgroep van greenmelon.nl

Man, leeftijd 18 - 35 jaar.

greenmelon.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, technologie en informatica , mode en lifestyle en nieuws en media

kosten van adverteren op greenmelon.nl

Op greenmelon.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die greenmelon.nl te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers