Adverteren in groei.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in groei.nl (Nieuwsbrief)

Groei & Bloei is een tuintijdschrift van Nederland met een maandelijkse oplage van 64.903 exemplaren bereikt u de ware tuinliefhebber. Het magazine wordt verzonden aan de abonnees en verschijnt tevens in de losse verkoop. Het tijdschrift bestaat inmiddels 58 jaar en wordt onder haar lezers zeer gewaardeerd. Onder het abonnee-gedeelte profileert zich 10% als vakmatige lezer. Denk hierbij aan Hoveniers, tuinarchitecten en gemeenten. Wanneer u Groei & Bloei in uw mediaplan opneemt bereikt u gegarandeerd 354.000 tuinliefhebbers (NOM-cijfers). De Blad-lezer binding is enorm, dit blijkt uit de lezersonderzoeken. Daarnaast heeft Groei & Bloei een goed bezochte website met maandelijks 50.000 unieke bezoekers en versturen ze een maandelijkse nieuwsbrief naar 8.000 e-mailadressen. Ook heeft Groei & Bloei een facebookpagina en een twitteraccount welke ingezet kunnen worden in de mediamix van de adverteerder. Zodoende kunnen wij optimale exposure genereren voor u.

doelgroep van groei.nl (Nieuwsbrief)

Mensen met tuinen en een passie voor tuinieren.

groei.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in hobbys en interesses en mode en lifestyle

kosten van adverteren in groei.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die groei.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in hobbys en interesses en mode en lifestyle te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers