Adverteren op groei.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op groei.nl

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift van Nederland met een maandelijkse oplage van 64.903 exemplaren bereikt u de ware tuinliefhebber. Het magazine wordt verzonden aan de abonnees en verschijnt tevens in de losse verkoop. Het tijdschrift bestaat inmiddels 58 jaar en wordt onder haar lezers zeer gewaardeerd. Onder het abonnee-gedeelte profileert zich 10% als vakmatige lezer. Denk hierbij aan Hoveniers, tuinarchitecten en gemeenten. Wanneer u Groei & Bloei in uw mediaplan opneemt bereikt u gegarandeerd 354.000 tuinliefhebbers (NOM-cijfers). De Blad-lezer binding is enorm, dit blijkt uit de lezersonderzoeken. Daarnaast heeft Groei & Bloei een goed bezochte website met maandelijks 50.000 unieke bezoekers en versturen ze een maandelijkse nieuwsbrief naar 8.000 e-mailadressen. Ook heeft Groei & Bloei een facebookpagina en een twitteraccount welke ingezet kunnen worden in de mediamix van de adverteerder. Zodoende kunnen wij optimale exposure genereren voor u.

doelgroep van groei.nl

Mensen met tuinen en een passie voor tuinieren.

groei.nl richt zich op mensen die interesse hebben in hobbys en interesses en mode en lifestyle

kosten van adverteren op groei.nl

Op groei.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die groei.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers