Adverteren op groene.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op groene.nl

De Groene Amsterdammer is een opinieweekblad van Nederland, onafhankelijk sinds 1877, en sindsdien baken van vrijzinnige meningsvorming op het gebied van politiek, maatschappij, cultuur en literatuur.

De Groene Amsterdammer is een vrijzinnig weekblad voor maatschappelijk betrokken lezers die eerder uitgedaagd dan bevestigd willen worden. De Groene staat voor journalistiek die niet alleen oppositie durft te voeren tegen de gevestigde macht, maar ook tegen de dominante mediacultuur.

doelgroep van groene.nl

Maatschappelijk betrokken lezers.

groene.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij

kosten van adverteren op groene.nl

Op groene.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die groene.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers