Adverteren in Groentenet.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Groentenet.nl (Nieuwsbrief)

Als voortrekker van het verhelderende nieuws op de Netten, ontvangt men vaak als eerste de nieuwsbrieven van GroenteNet en SierteeltNet. Met dagelijks pakkende en unieke koppen om de openingsrates van denieuwsbrieven hoog te houden. Daarnaast treft u geanimeerde fotoreportages, informatieve films en prikkelende berichten door de gehele nieuwsbrief heen. Zorgvuldig samengesteld door ons redactieteam.

doelgroep van Groentenet.nl (Nieuwsbrief)

De tuinbouw

kosten van adverteren in Groentenet.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Groentenet.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 7 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Frequentie: 5 x per week, iedere werkdag weer!

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers