Adverteren op gsmhelpdesk.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op gsmhelpdesk.nl

Al sinds 2004 is GSM Helpdesk Nederland een gerespecteerde bron van informatie voor een brede doelgroep van consumenten tot telecom professionals. GSM Helpdesk Nederland is voor veel consumenten het startpunt bij het maken van een aankoopbeslissing. Daarnaast wordt de website door zowel consumenten als telecom professionals veelvuldig gebruikt als objectief en onafhankelijk medium om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, de nieuwste producten, ontwikkelingen, innovaties en trends in de markt voor mobiele telefonie en tablets. GSM Helpdesk Nederland exploiteert een van de meest uitgebreide en diepgaande toestel specificatiedatabases ter wereld. Hierin zijn nagenoeg alle mobiele telefoons en tablets aanwezig. Aangevuld met objectieve, onafhankelijke en beoordelende product reviews, prijsinformatie en de mogelijkheid tot het stellen van vragen biedt GSM Helpdesk Nederland alle instrumenten om te komen tot een goede aankoopbeslissing of om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de beweeglijke mobiele telecommarkt.

doelgroep van gsmhelpdesk.nl

Man, leeftijd 20 - 49 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid.

gsmhelpdesk.nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op gsmhelpdesk.nl

Op gsmhelpdesk.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die gsmhelpdesk.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers