Adverteren op Gsmhelpdesk.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Gsmhelpdesk.nl

GSM Helpdesk Nederland is de grootste onafhankelijke online helpdesk in de Benelux en voorziet dagelijks duizenden bezoekers gratis van informatie op het gebied van GSM, telecom, providers en technische achtergronden. GSM Helpdesk Nederland exploiteert met ruim 2600 verschillende toestellen niet alleen de grootste maar ook de meest uitgebreide database aan toestelspecificaties voor zoeken en vergelijken in Europa.

GSM Helpdesk Nederland is eind 2003 opgericht vanuit ideële doelstellingen om consumenten van eerlijke, betrouwbare en objectieve informatie te voorzien en te beschermen tegen ongewenste diensten als SMS abonnementsdiensten of hoge telefoonkosten uit verkeerd gebruik van de mobiele telefoon. GSM Helpdesk Nederland is de dagelijkse informatiebron voor consumenten, bedrijven, retailers en medewerkers uit het vakgebied. Daarnaast wordt de website van GSM Helpdesk Nederland door de meeste Nederlandse- en Belgische providers gebruikt in de informatievoorziening naar de klant.

doelgroep van Gsmhelpdesk.nl

Consumenten en bedrijven alsmede ZZP’ers geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie, toestellen en abonnementen..

Gsmhelpdesk.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica en nieuws en media

kosten van adverteren op Gsmhelpdesk.nl

Op Gsmhelpdesk.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Gsmhelpdesk.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers