Adverteren op gtomagazine.nl

We presenteren een nieuwe website: GTOmagazine.nl. Hier kun je terecht voor al het nieuws, vele video's en fotospecials over supercars, andere sportieve auto's en topprestaties. In navolging van het glossy tijdschrift GTO is GTOmagazine.nl gelanceerd. Vanzelfsprekend is het credo van de nieuwe website identiek: Passie voor pk's. Hier tref je natuurlijk het laatste nieuws aan over supercars en andere sportieve modellen, evenals een snel groeiende verzameling video's - van rij-impressies tot reportages – en diverse fotospecials.

doelgroep van gtomagazine.nl

GTO richt zich op gepassioneerde autoliefhebbers, in de leeftijd van 18 – 55 jaar, die houden van snelheid, design en opvallende technische prestaties. De passie van de GTO-lezer voor auto's is heel breed, van klassiekers tot supercars.

gtomagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op gtomagazine.nl

Op gtomagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die gtomagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers