Adverteren op Guruwatch.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op Guruwatch.nl

Buy, hold of sell en welk koersdoel? Minutieus houdt IEXGuruwatch alle bankadviezen over Nederlandse aandelen bij, rekent het rendement daarvan uit en zorgt opgeteld en afgetrokken voor een analistenconsensus voor elk aandeel op het Damrak Handig voor beleggers die in één oogopslag zien welke fondsen populair zijn onder analisten en welke ze stukken ze daarom moeten kopen. Of juist verkopen!
Bij opmerkelijke kwartaalcijfers, winstwaarschuwingen, overnames, onverwachte koersbewegingen of andere perikelen op en rond welk fonds dan ook, kunt u er altijd op reken dat IEXGuruwatch op onderzoek uit gaat en verslag doet op IEX.

doelgroep van Guruwatch.nl

De particuliere belegger op IEX, Eurobench, Beursonline, Participaties, DeBeurs en Guruwatch bestaat voornamelijk uit mannen met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar. De meerderheid van deze doelgroep bezoekt de site(s) regelmatig en heeft een belegt vermogen van ongeveer € 50.000,-.

Guruwatch.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op Guruwatch.nl

Op Guruwatch.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Guruwatch.nl te bieden heeft. Wij hebben 15 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers