Adverteren via GVB busreclame Amsterdam

Exterion Media biedt de mogelijkheid om campagne te voeren op de stadsbussen in Amsterdam.

De GVB bussen met advertenties rijden van 's morgens vroeg tot 's avonds laat dwars door het centrum en andere stadsdelen van Amsterdam en worden dagelijks ingezet op wisselende lijnen.

kosten van adverteren via GVB busreclame Amsterdam

Via GVB busreclame Amsterdam kun je al adverteren vanaf € 16.700,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

verspreidingsgebied van GVB busreclame Amsterdam

  • Amsterdam
  • Amsterdam Zuidoost

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

De advertentieruimte wordt geplaatst op de zij- en achterkant van de bussen en kan ingezet worden voor een periode variërend van 4 tot 8 weken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers