Adverteren in GVB Bussen

De GVB bussen in Amsterdam zijn voorzien van digitale schermen die zowel in de stad alsook in de regio rijden, zijn elk voorzien van drie
digitale schermen. Per bus worden deze drie schermen ingezet om de passagiers te voorzien van reisinformatie afgewisseld met reclame en nieuwsvoorziening. De nieuwsvoorziening wordt verzorgd in samenwerking met Het Parool. De afwisseling van reisinformatie en content verhoogd de relevantie van de schermen en zorgt ervoor dat jouw campagne nog beter wordt bekeken.

kosten van adverteren in GVB Bussen

Via GVB Bussen kun je al adverteren vanaf € 4.360,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van GVB Bussen

  • Amsterdam
  • Amsterdam Zuidoost

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 278 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De commercial wordt minimaal 1 keer per loop van drie minuten getoond.
De digitale schermen in de GVB bussen worden aangeboden als pakket van 144 bussen maar kunnen ook gesegmenteerd worden ingezet.

voorwaarden

De bestanden moeten volgens specifieke specificaties worden opgemaakt, zie aanleverspecificaties voor de details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers