Adverteren op handigebaktips.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op handigebaktips.nl

Laura ken je natuurlijk al van het blog Laura’s Bakery waar ze allerlei recepten en how-to’s deelt. Over dit bakken en decoreren worden altijd vele vragen gesteld. Het soort vragen varieert, maar regelmatig zitten hier ook dezelfde vragen tussen. Juist omdat vele bakliefhebbers tegen dezelfde dingen aanlopen, ontstond in de loop van 2014 het idee van een website waar alleen maar tips worden gedeeld over bakken en het decoreren van deze baksels. Dat resulteerde in deze website: Handige Baktips

doelgroep van handigebaktips.nl

18-45 jaar.

handigebaktips.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op handigebaktips.nl

Op handigebaktips.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die handigebaktips.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers