Adverteren op Happinez.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Happinez.nl

Happinez is een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed aanbod van onderwerpen op het gebied van wijsheid, psychologie en spiritualiteit.

doelgroep van Happinez.nl

De Happinez lezers zijn eigentijdse vrouwen tussen 29 en 55 jaar. Ze staan bewust in het leven en zijn, op een heel brede manier, bezig met zelfontwikkeling en geestelijke groei. De Happinez lezers zijn hoog opgeleid en bevinden zich vaak in de hogere welstandsklasse. Ze zijn ondernemend en actief. Drieëntachtig procent is werkzaam, fulltime en parttime. Onder de doelgroep is het aantal alleenstaanden, samenwonenden en meerpersoons huishoudens redelijk verdeeld. Hun vrije tijd besteden ze graag aan lezen, koken, wandelen of fietsen in de natuur. Ze hebben veel vrienden, zijn sociaal actief, houden van muziek, theater, kunst en cultuur en gaan regelmatig op vakantie. Voor de Happinez lezers is comfort, uitstraling en sfeer belangrijk. Ze zijn geïnteresseerd in woonideeën, reizen, mode, kunst en cultuur én in spiritualiteit, gezondheid, psychologie, homeopathie en een natuurlijke manier van leven.

Happinez.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, mode en lifestyle en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren op Happinez.nl

Op Happinez.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Happinez.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Materiaal kan aangeleverd worden als jpeg, gif, animated gif *78% van de lezers is zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse boodschappen* Percentages doelgroep afkomstig van NOM print monitor. Formaat half page is dynamisch.

voorwaarden

Minimale afname van € 1.000,- * Aanvullende voorwaarden: Tarieven display ads op basis van CPM. Non-banner tarieven zijn gebaseerd op een plaatsingperiode van 1 week. Alle non-banner ads linken naar externe landingspagina's tenzij een aditionele interne landingspagina wordt afgenomen. Afwijkende plaatsingsperioden cq frequentie in overleg. Websitestatistieken kunnen per maand verschillen. Genoemde cijfers zijn indicatief. Aan de genoemde statistieken / distributiecijfers kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers