Adverteren in HCC.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in HCC.nl (nieuwsbrief)

HCC is de grootste vereniging voor computergebruikers ter wereld. Zij biedt haar leden alle kansen om op een prettige en zinvolle manier met de computer bezig te zijn en vormt een bron van informatie en ervaring voor elke computergebruiker: van beginner tot doorgewinterde programmeur, van pure hobbyist tot professional. Leden wordt technische ondersteuning en een uitgebreid servicepakket geboden. Zij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het gratis kwartaalblad HCC!magazine en de site www.hcc.nl.

doelgroep van HCC.nl (nieuwsbrief)

Bezoekers van de site zijn veelal van het mannelijk geslacht tussen de 20-49 jaar. Bovendien hebben zij veelal een 1-2x modaal inkomen.

HCC.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren in HCC.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die HCC.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in technologie en informatica te bereiken.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers