Adverteren op hcc.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op hcc.nl

HCC is de grootste vereniging voor computergebruikers ter wereld. Zij biedt haar leden alle kansen om op een prettige en zinvolle manier met de computer bezig te zijn en vormt een bron van informatie en ervaring voor elke computergebruiker: van beginner tot doorgewinterde programmeur, van pure hobbyist tot professional. Leden wordt technische ondersteuning en een uitgebreid servicepakket geboden. Zij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het gratis kwartaalblad HCC!magazine en de site www.hcc.nl.

doelgroep van hcc.nl

Bezoekers van de site zijn veelal van het mannelijk geslacht tussen de 20-49 jaar. Bovendien hebben zij veelal een 1-2x modaal inkomen.

kosten van adverteren op hcc.nl

Op hcc.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die hcc.nl te bieden heeft. Wij hebben 26 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers