Adverteren op Hear.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Hear.nl

Hear.nl is reeds zeven jaar Nederlands grootste en meest toonaangevende website waar consumenten informatie kunnen vergaren over audio- en videoapparatuur, de betere audio speciaalzaken, importeurs en fabrikanten.

In december 2008 is de site vernieuwd, met een compleet nieuw uiterlijk, die volledig aansluit op de huidige belevingswereld van consumenten en internetters. Met deze site kunnen we optimaal een brede groep van consumenten, die zich willen oriënteren op het gebied van elektronica, bedienen. De eigen onafhankelijke redactie schrijft en plaatst dagelijks artikelen, reviews en het laatste nieuws uit de wereld van beeld en geluid op de website hear.nl.

Nieuw zijn ook een aantal vaste bloggers die hun mening of ervaringen over een bepaald onderwerp geven. Daarnaast is er de coolwall waarmee bezoekers nieuwe producten kunnen raten en is de onafhankelijke redactie begonnen met het maken van eigen reviews.

doelgroep van Hear.nl

Adverteren op Hear.nl kan heel interessant zijn omdat u gericht een doelgroep bereikt met uw advertenties, namelijk personen die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen op het gebied van audio, video, gadgets en lifestyle producten. Een perfect platform voor merk- en productbranding en het sturen van leads.

Hear.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op Hear.nl

Op Hear.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Hear.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers