Adverteren in historischnieuwsblad.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in historischnieuwsblad.nl (Nieuwsbrief)

Op de website staan nieuwe en eerder verschenen artikelen. Daarnaast vinden gebruikers er actuele informatie over tentoonstellingen, lezingen, symposia en evenementen.

doelgroep van historischnieuwsblad.nl (Nieuwsbrief)

Lezers zijn met name hoogopgeleide mannen uit de hogere welstandsklasse. Deze mannen zijn cultureel geïnteresseerd, vaak intellectueel en gulle donateurs. Ze gaan graag naar het theater, concerten en musea en zijn milieubewust.

historischnieuwsblad.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, dieren en natuur, maatschappij en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren in historischnieuwsblad.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die historischnieuwsblad.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 489 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 489 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in kunst en amusement, dieren en natuur, maatschappij en wetenschap en geschiedenis te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers