Adverteren op historischnieuwsblad.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op historischnieuwsblad.nl

Op de website staan nieuwe en eerder verschenen artikelen. Daarnaast vinden gebruikers er actuele informatie over tentoonstellingen, lezingen, symposia en evenementen.

doelgroep van historischnieuwsblad.nl

Lezers zijn met name hoogopgeleide mannen uit de hogere welstandsklasse. Deze mannen zijn cultureel geïnteresseerd, vaak intellectueel en gulle donateurs. Ze gaan graag naar het theater, concerten en musea en zijn milieubewust.

historischnieuwsblad.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, maatschappij en wetenschap en geschiedenis

kosten van adverteren op historischnieuwsblad.nl

Op historischnieuwsblad.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die historischnieuwsblad.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Promotion/advertorial: op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers