Adverteren op homeandgarden.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op homeandgarden.nl

Home and Garden, het leukste tuintrend- en ideeenblad, is jarig! Tien jaar geleden verscheen de eerste editie in Nederland en sindsdien heeft Home and Garden een rotsvaste positie in het (buiten)bladenschap en online.
Homeandgarden.nl is het inspirerende Tuinprikbord, vol creatieve en oogstrelende tuinideeen. Alles waar Home and Garden goed in is, vind je daar terug. Het Tuinprikbord is een zich steeds vernieuwende collage van zelfmakers, stylingtips, kleuren, dessins...zelfs van bijpassende quotes.

doelgroep van homeandgarden.nl

Home and Garden-lezers genieten van alle dingen die het leven mooier maken. Letterlijk, met veel oog voor details. Meestal hebben ze een middelgrote tot grote tuin.

homeandgarden.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op homeandgarden.nl

Op homeandgarden.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die homeandgarden.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers