Adverteren op Horecaentree.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Horecaentree.nl

Op de website van Horeca Entree is het dagelijkse nieuws uit de horecabranche te vinden. Daarnaast veel praktische informatie over bedrijfsvoering en andere relevante zaken. Dit varieert van managementthema’s zoals regelgeving en financiën (need to know) tot meer ontspannen branchenieuws (nice to know). Bovendien staat elke papieren editie van Horeca Entree online.

De website is de plek waar horecaondernemers elkaar ontmoeten; het aantal bezoekers stijgt met de dag. Online zijn er meerdere advertentiemogelijkheden.

doelgroep van Horecaentree.nl

De doelgroep van Horecaentree, bestaat voornamelijk uit horecaondernemers.

Horecaentree.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en eten en drinken

kosten van adverteren op Horecaentree.nl

Op Horecaentree.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Horecaentree.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers