Adverteren op Hortibiz.com?

vanaf € 250,00

Adverteren op Hortibiz.com

HortiBiz is met HortiBiz Magazine, HortiBiz iMagazine (iPhone/iPad), HortiBiz nieuwsapp, Hortibiz.com en de nieuwsbrieven, hét multimediale Engelstalige platform van KAS TuinbouwCommunicatie. Met artikelen van correspondenten uit de hele wereld en professioneel vertaalde artikelen uit KAS Magazine en KAS Techniek is HortiBiz Magazine
hét vaktechnische magazine voor de professionele glasteler buiten Nederland. Enkele artikelen uit HortiBiz Magazine worden bovendien gepubliceerd in het HortiBiz iMagazine, een voor de internationale tuinbouw unieke service die wordt aangeboden voor iPhone en iPad. Dagelijks wereldnieuws treft men op www.hortibiz.com, de nieuwsbrieven en via de nieuwsapp voor smartphones van Apple en Android

doelgroep van Hortibiz.com

De professionele glasteler buiten Nederland.

Hortibiz.com richt zich op mensen die interesse hebben in dieren en natuur

kosten van adverteren op Hortibiz.com

Op Hortibiz.com kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Hortibiz.com te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

Leaderboard: maximaal 3 wisselende posities
Large Rectangle: maximaal 6 wisselende posities

voorwaarden

22.500 pageviews / 6.500 unieke bezoekers.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers