Adverteren op hotels.com?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op hotels.com

Hotels.com is een toonaangevende leverancier van hotelaccommodatie overal ter wereld die reserveringsdiensten biedt via haar eigen netwerk van gelokaliseerde websites en via haar callcenters. Hotels.com biedt reizigers één van de ruimste selecties accommodatie op het net, zowel in onafhankelijke en grote hotels van bekende hotelketens als in self-catering formules in meer dan 80.000 etablissementen overal ter wereld. De website biedt een one-stop shopping punt voor informatie over hotelprijzen, voorzieningen en beschikbaarheid en is tevens gespecialiseerd in het aanbieden van accommodatie voor sold-out data.

kosten van adverteren op hotels.com

Op hotels.com kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die hotels.com te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers