Adverteren in houtblad.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in houtblad.nl (nieuwsbrief)

De Houtblad Nieuwsbrief is gekoppeld aan www.houtblad.nl en informeert de lezer over het laatste nieuws en geeft in het kort weer welke artikelen hij in het komende magazine kan lezen. Een banner op de site en de nieuwsbrief biedt u extra exposure!

doelgroep van houtblad.nl (nieuwsbrief)

Het Houtblad wordt verspreid onder personen, bedrijven en instellingen die zich beroepsmatig bezig houden met hout. De lezers bevinden zich vooral in de bouwsector, voornamelijk bij opdrachtgevers, architectenbureaus, woningbouwverenigingen, gemeentelijke bouw- en woningtoezichten en bouwbedrijven. Tevens wordt Het Houtblad in de houthandel, hout- en meubelindustrie en in het middelbaar, hoger en universitair (beroeps)onderwijs ruim verspreid.

houtblad.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs en technologie en informatica

kosten van adverteren in houtblad.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die houtblad.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in onderwijs en technologie en informatica te bereiken.

Voorwaarden van de uitgever

Aanleverdata banners in overleg met uw media-adviseur.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers