Adverteren op hpdetijd.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op hpdetijd.nl

HP/De Tijd is een opinieweekblad dat maatschappelijke ontwikkelingen in kaart brengt en in breder perspectief plaatst. Het blad besteedt aandacht aan veiligheid, politie, mobiliteit, de multiculturele samenleving, zorg, onderwijs, politiek, economie, kunst en cultuur. HP/De Tijd brengt wekelijks achtergrondartikelen, reportages en columns over een breed scala aan onderwerpen. Dit blad is trots op zijn onafhankelijkheid en gebruikt die om onconventionele en tegendraadse meningen te ventileren. HP/De Tijd deinst niet terug voor het afdrukken van onaangename waarheden en beschouwt het als een eer om gangbare opinies tegen het licht te houden. Diepgravend onderzoek neemt daarbij een belangrijke plaats in. In HP/De Tijd ontmoet de lezer onder andere Dirk-Jan van Baar, Beatrijs Ritsema, Emma Brunt, Jan Zandbergen en Max Pam.

Lifestyle

De lezer van HP/De Tijd heeft een eigentijdse instelling met daarbij een enorme informatiebehoefte. De lezers hebben een sterke affiniteit met nieuwe (maatschappelijke) ontwikkelingen, cultuur, mode, woon- en interieurtrends. Behalve cultuurliefhebbers en kritische wereldburgers zijn HP/De Tijd-lezers levensgenieters met een bovengemiddeld bestedingspatroon. Waarden als zelfontplooiing en beleving staan hierbij op de voorgrond. De lezers van HP/De Tijd maken intensief gebruik van zowel nieuwe als oude media en dan met name internet en dagbladen; naar de televisie kijken ze relatief weinig. Als ze kijken is het naar nieuws, actualiteiten, talkshows en documentaires. Ze hebben vaak een leidinggevende functie, met name directeuren en managers zijn sterk in de lezersgroep vertegenwoordigd, en werken veelal meer dan 40 uur per week. Toch zijn gezondheid en persoonlijke verzorging ook belangrijke aandachtsvelden, die gecombineerd worden met genieten zoals bijvoorbeeld tot uiting komt in de aandacht voor bijzonder en gezond eten, merkkleding en lichaamsverzorging. HP/De Tijd lezers spelen een voortrekkersrol in de maatschappij. Ze zijn in het bezit van de nieuwste apparatuur op het gebied van audio/video en computers of hebben aanschafplannen op deze gebieden. Hun consumptiepatroon weerspiegelt de drang naar maatschappelijk aanzien en –succes, materialisme en genot.

doelgroep van hpdetijd.nl

De lezerskring van HP/De Tijd bestaat voor 58% uit mannen en voor 42% uit vrouwen.
Bijna driekwart van de HP/De Tijd lezers bevindt zich in de hoogste sociale klassen A en B1 (73%). Van de HP/De Tijd lezers heeft 43% een hoog inkomen (inkomen €35.000,– per jaar of meer).
De lezers zijn erg/tamelijk geïnteresseerd in beleggen, economie/financiën.
Men besteedt (veel) meer dan gemiddeld aan audiovisuele apparatuur, computers, auto’s, vakanties, uit eten gaan, beleggingen, kleding en cosmetica.

hpdetijd.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, onderwijs, maatschappij en overheid en rechten

kosten van adverteren op hpdetijd.nl

Op hpdetijd.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die hpdetijd.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers