Adverteren op Hpdetijd.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Hpdetijd.nl

HP/De Tijd brengt maatschappelijke ontwikkelingen in kaart en plaatst ze in breder perspectief. Het magazine en de website besteden onder andere aandacht aan politiek, economie, samenleving, cultuur, sport, media en wetenschap.

doelgroep van Hpdetijd.nl

HP/De Tijd lezers zijn hoog opgeleide kritische verdiepingzoekers met een eigentijdse instelling en een enorme informatiebehoefte.
De lezers hebben een sterke affiniteit met nieuwe (maatschappelijke) ontwikkelingen, reizen cultuur, mode, woon- en interieurtrends.
Hebben vaak een leidinggevende functie en werken veelal meer dan 40 uur per week.
Gezondheid en persoonlijke verzorging zijn ook belangrijke aandachtsvelden, die gecombineerd worden met genieten zoals bijvoorbeeld tot uiting komt in de aandacht voor bijzonder en gezond eten, merkkleding en lichaamsverzorging.

kosten van adverteren op Hpdetijd.nl

Op Hpdetijd.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Hpdetijd.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers