Adverteren op hr-overheid.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op hr-overheid.nl

HR Overheid besteedt aandacht aan arbeidsvoorwaarden, rechtspositie, levensloop, ontslag, WAO-WIA, arbo en verzuim. HR Overheid bestaat uit een magazine, een e-nieuwsbrief en een website. Vanuit een praktische invalshoek worden actualiteiten, trends en (juridische) ontwikkelingen onder de loep genomen die relevant/speci ek zijn voor de P&O’er in de publieke sector. Naast leerzame praktijkcases zijn spraakmakende interviews, visies en relevante jurisprudentie tevens een vast onderdeel in het tijdschrift. Tevens geeft de VacatureSpot een kort en bondig overzicht van recente openstaande P&O-vacatures bij de (semi)overheid.

doelgroep van hr-overheid.nl

de P&O-er bij de overheid (rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen, en overige (semi)-overheidsinstanties.

hr-overheid.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij en overheid en rechten

kosten van adverteren op hr-overheid.nl

Op hr-overheid.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die hr-overheid.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Online adverteren op www.hr-overheid.nl sluit perfect aan op uw printadvertenties in het tijdschrift HR Overheid. Combinatiedeal is mogelijk.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers