Adverteren in huisartsvandaag.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in huisartsvandaag.nl (nieuwsbrief)

HuisartsVandaag is een medische portal die sedert mei 2001 bestaat. Sinds die tijd is het gegroeid tot een veel geraadpleegde website waarvan het aantal bezoekers maandelijks toeneemt. Naast medici wordt de site bezocht door velerlei disciplines, zowel door zorgverzekeraars als beleidsmakers, adviesburo's en overheidsinstellingen en een grote groep andere belangstellenden.

doelgroep van huisartsvandaag.nl (nieuwsbrief)

5200 huisartsen in een maand en nog steeds groeiend..
70 % van alle huisartsen met een internet aansluiting..

kosten van adverteren in huisartsvandaag.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die huisartsvandaag.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Contracten gaan in op de eerste van de maand, wijzigingen vinden op die dag plaats, minimumperiode is 1 maand. Opstartkosten 150,= euro

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers