Adverteren op huislijn.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op huislijn.nl

Huislijn.nl is begin 2005 gestart als dé onafhankelijke huizensite van Nederland en behoort nu tot de grootste huizensites van Nederland. De doelstelling van Huislijn.nl is om het aanbod van woningen van makelaars en de vraag naar woningen bij elkaar te laten komen. Daarbij staat het zoeken naar en het vinden van een woning centraal. Huislijn.nl organiseert diverse keren per jaar met succes haar Nationale Open Huizen route. Huislijn.nl behoort tot de top drie huizensites van Nederland. Ruim 5.000 makelaars zijn aangesloten bij Huislijn.nl en plaatsen hun woningen. Naast het aanbieden van woningen bieden wij de bezoeker ook door middel van advertenties de mogelijkheid om meer informatie te ontvangen over woongerelateerde zaken, zoals financiële producten en woontips. Huislijn.nl biedt adverteerders de keuze uit diverse formaten van advertenties, sponsoring van content en de inzet van e-mailmarketingtools.

doelgroep van huislijn.nl

huizenzoekers.

huislijn.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op huislijn.nl

Op huislijn.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die huislijn.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers