Adverteren op Huizenvinder.nl ?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op Huizenvinder.nl

Huizenvinder.nl is een verticale zoekmachine voor koop- en huurwoningen en doorzoekt alle grote koopwoningsites inclusief makelaars en laat deze op een overzichtelijke manier zien.
Op HuizenVinder zie je in 1 oogopslag welke woningen in jouw buurt te koop of te huur zijn.
Op de site kan op verschillende manieren worden getarget, onder andere op woonoppervlakte, type bouw (nieuw/bestaand), wel of geen tuin, perceeloppervlakte en uiteraard op regio of woonplaats.

kosten van adverteren op Huizenvinder.nl

Op Huizenvinder.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Huizenvinder.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers