Adverteren op huizenzoeker.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op huizenzoeker.nl

HuizenZoeker verzamelt het aanbod van koop- en huurhuizen van alle grote huizensites en makelaarsites en maakt dit makkelijk doorzoekbaar voor iedereen. De resultaten van de huizensites worden gefilterd waarbij dubbele resultaten als één resultaat gepresenteerd worden. De gebruiker kan zelf de keuze maken waar hij de woning verder wil bekijken.
HuizenZoeker heeft uitgebreide zoek- en filtermogelijkheden waarmee de bezoeker snel en gemakkelijk huizen kan vinden die aan zijn criteria voldoen. Als adverteerder zijn deze criteria ook in te zetten als targeting.

kosten van adverteren op huizenzoeker.nl

Op huizenzoeker.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die huizenzoeker.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Voor gegevens betreffende de take-over, neem contact op.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers