Adverteren in Iconic Screen Amstelveen (23m2)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Iconic Screen Amstelveen (23m2)

Op het centrale ontmoetingspunt, middenin het winkelcentrum Stadshart Amstelveen bevindt zich een Iconic Screen. Een digitaal scherm op impactvol formaat (1024 x 640 pixels) waarop je eveneens Full Motion kunt adverteren.

kosten van adverteren in Iconic Screen Amstelveen (23m2)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Iconic Screen Amstelveen (23m2)

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 286 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Is een digitaal scherm van 23 vierkante meter. In een loop van 60 seconden wordt jouw campagne maar liefst 10 seconden getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers