Adverteren op Ict-update.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Ict-update.nl

www.ict-update.nl is de drukbezochte website van het gelijknamige magazine en voorziet de bezoeker snel en overzichtelijk van actuele informatie over de snel veranderende wereld van Telecom, IT en Media. 24/7 wordt het nieuws ververst en aangevuld door de ICT Update webredactie. Bezoekers kunnen gratis het nieuwsarchief raadplegen. Het aantal bezoekers van www.telecom-update.nl groeit gestaag en het aantal pageviews per maand nadert de 60.000 (november 2012).

kosten van adverteren op Ict-update.nl

Op Ict-update.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Ict-update.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers