Adverteren op iculture.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op iculture.nl

iCulture brengt elke dag het meest complete overzicht van alles wat iPhone en iPadbezitters interesseert: de laatste Applenieuwtjes en geruchten, de nieuwste en handigste apps en de meest innovatieve en hippe gadgets. Alle artikelen worden vanuit Amsterdam geschreven door een professioneel en superenthousiast redactieteam. iCulture is veruit de grootste Nederlandstalige website over Apple in Nederland en België en bovendien een van de grootste Europese sites op dit gebied. iCulture schrijft regelmatig artikelenseries en specials over Home Deco, Automotive, Body & Health, Gadgets, Lifestyle en zakelijk gebruik, maar altijd met een link naar de prachtige producten van Apple. Daarnaast bundelt iCulture dagelijks de beste deals voor iPhones, iPads, iOS apps, accessoires en abonnementen. Bezoekers kenmerken zich in een ruim besteedbaar inkomen en liefde voor design. iCulture lezers zijn early adopters en trendsetters.

doelgroep van iculture.nl

IPhone en iPad geïnteresseerden.

iculture.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op iculture.nl

Op iculture.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die iculture.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers