Adverteren op iens.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op iens.nl

Iens.nl is een online restaurantgids waar maandelijks 650.000 unieke bezoekers zoeken naar een geschikt restaurant in een database die 18.000 restaurants en delicatessenzaken telt. Iens.nl biedt zijn gebruikers uitgebreide zoekmogelijkheden. Zo kun je binnen 100 rubrieken zoekcriteria opgeven en zoeken op stad-, wijk- en straatniveau. Uiteindelijk maken bezoekers een keuze aan de hand van de reviews die geregistreerde proevers dagelijks achterlaten na een restaurantbezoek. Iedereen kan zich registreren als proever en restaurateurs hebben op geen invloed op hun beoordeling en rapportcijfers. Deze formule geeft IENS het onafhankelijke en betrouwbare karakter waar het al jaren bekend om staat.

doelgroep van iens.nl

Zowel mannen als vrouwen, leeftijd 20 - 49 jaar, hoog opgeleid

iens.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en eten en drinken

kosten van adverteren op iens.nl

Op iens.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die iens.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers