Adverteren op iex.nl (Mobiel)?

prijs op aanvraag

Adverteren op iex.nl (Mobiel)

IEX.nl is het grootste onafhankelijke financiële platform van Nederland. Als objectieve beleggerscommunity is IEX.nl werkelijk “van beleggers voor beleggers”. IEX is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebron van beleggend Nederland.

doelgroep van iex.nl (Mobiel)

Beleggers.

iex.nl (Mobiel) richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op iex.nl (Mobiel)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die iex.nl (Mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Voor de mobiele website m.iex.nl en binnen de iPhone & Android App dienen de standaard banners aangeleverd worden als PNG, GIF of JPEG file, maximaal 25KB.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers