Adverteren in iex.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 4.736,84

Onze vanaf prijs € 4.500,00

Adverteren in iex.nl (nieuwsbrief)

IEX is het eerste en snelst groeiende platform voor de uitwisseling van financiële informatie in Nederland. Van Beleggers voor Beleggers. IEX informeert beleggers op een geheel eigen manier met een team van onafhankelijke experts en biedt hen de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen op de verschillende fora. Niet alleen de fora bieden interactie. De Community Call bijvoorbeeld, geeft de belegger de mogelijkheid direct vragen te stellen aan de directie van beursgenoteerde bedrijven. IEX heeft inmiddels meer dan 238.000 leden

doelgroep van iex.nl (nieuwsbrief)

De bezoekers van IEX zijn allereerst beleggers, zowel particulier als zakelijk, met name van het mannelijk geslacht. Daarnaast hebben deze bezoekers vaak een hogere opleiding genoten en verdienen zij 1-2x modaal.

kosten van adverteren in iex.nl (nieuwsbrief)

In iex.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die iex.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers