Adverteren op iex.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op iex.nl

IEX is het eerste en snelst groeiende platform voor de uitwisseling van financiële informatie in Nederland. Van Beleggers voor Beleggers. IEX informeert beleggers op een geheel eigen manier met een team van onafhankelijke experts en biedt hen de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen op de verschillende fora. Niet alleen de fora bieden interactie. De Community Call bijvoorbeeld, geeft de belegger de mogelijkheid direct vragen te stellen aan de directie van beursgenoteerde bedrijven. IEX heeft inmiddels meer dan 238.000 leden

doelgroep van iex.nl

De bezoekers van IEX zijn allereerst beleggers, zowel particulier als zakelijk, met name van het mannelijk geslacht. Daarnaast hebben deze bezoekers vaak een hogere opleiding genoten en verdienen zij 1-2x modaal.

iex.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op iex.nl

Op iex.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die iex.nl te bieden heeft. Wij hebben 30 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen


voorwaarden

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers