Adverteren op Ikwordzzper.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Ikwordzzper.nl

De website www.ikwordzzper.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp welke 10 jaar advieservaring bij de grootste MKB bank in Nederland heeft gebundeld in een handige site voor startende zzp’ers.

Missie
Het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende en startende zzp’er. Het doel is om een zzp’er nog beter voorbereid te kunnen laten starten zodat de start succesvoller zal verlopen. Verder proberen we zzp’ers duidelijk te maken dat er meer komt kijken bij het starten als zzp’er dan je zou verwachten.

doelgroep van Ikwordzzper.nl

Oriënterende en startende zzp’ers, alsmede bestaande zzp’ers die het laatste zzp nieuws willen volgen en op de hoogte willen worden gehouden van tips en trucs.

Ikwordzzper.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Ikwordzzper.nl

Op Ikwordzzper.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Ikwordzzper.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers