Adverteren op ilovehealth.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op ilovehealth.nl

Een blog over health. Ben ik zelf dan zo’n health freak? Nee, eigenlijk niet. Ik heb ook zo mijn zondes zullen we maar zeggen. Maar ik heb wel een bovengemiddelde interesse voor ‘being healthy’. Altijd bezig met het krijgen van een gezond, strak lichaam (bikiniproof), ik sport redelijk veel (soms met vlagen wat meer of minder, maar doorgaans wordt er gesport), heb veel boeken over eten in mijn kast staan – van de Voedselzandloper tot Amber Albarda en meer -, ontbijt standaard met groentesap, iets havermout-achtigs met wat zaden en pitten, heb een orthomoleculair specialist bezocht en ben fan, eet bewust minder vlees , te letten op mijn inname van E-nummers en zoveel mogelijk ‘echt’ te eten. Dus ja, ik doe wel mijn best!

kosten van adverteren op ilovehealth.nl

Op ilovehealth.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die ilovehealth.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers