Adverteren op iMaintain.info?

vanaf € 250,00

Adverteren op iMaintain.info

Beslissers binnen de maintenance sector beschouwen iMaintain, mede door de verregaande samenwerking met de NVDO, als absolute nummer één binnen hun vakgebied. Zij zijn werkzaam bij asset owners, overheden, kennisinstituten en dienstverleners binnen de procesindustrie, infrasector, (petro)chemie, food en farma, vastgoed en de maakindustrie.Via www.imaintain.info heeft men toegang tot nieuws, productinnovaties, de agenda en diverse catalogi. De abonnees hebben daarnaast toegang tot alle artikelen en de projectendatabase. imaintain.info is voor hen een onmisbare bron van relevante, up-to-date informatie. Maandelijks realiseren wij een bereik van circa 18.000 lezers. Daar kunt u als adverteerder van profiteren! Het aantal banner posities is en blijft beperkt opdat iedere adverteerder de aandacht krijgt die men verdient.

doelgroep van iMaintain.info

Opdrachtgevers als toeleveranciers van onderhoudsdiensten en technologie.

iMaintain.info richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op iMaintain.info

Op iMaintain.info kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die iMaintain.info te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Naast de homepage is het mogelijk een banner te plaatsen op andere pagina’s van de website. Indien gewenst informeren wij u hier graag verder over. In de rubriek productinnovaties kunt u voor € 225,- per plaatsing uw productnieuws plaatsen, dit bericht blijft maximaal een half jaar op de website staan.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers