Adverteren op IndianFeelings?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op IndianFeelings

IndianFeelings is het eerste online lifestyle jongerenmagazine voor Hindoestanen en andere
geïnteresseerden, in Bollywood, India, Indiase Cultuur en Suriname. De site heeft als doel Hindoestanen en andere geïnteresseerden te informeren over de Hindoestaanse cultuur en vanuit deze cultuur bruggen te slaan naar andere culturen in de Nederlandse samenleving.

doelgroep van IndianFeelings

De trouwe bezoekers, 60.000 per maand, komen hier voor discussie (forum), nieuws en entertainment (Bollywood). Varierend van interessante en kritische beschouwingen over talloze onderwerpen tot amusementsartikelen, nieuwslinks, reportages, discussies en nog veel meer! Zo zijn Bollywood en India ook onlosmakelijke met elkaar verbonden. Bollywood, samentrekking van de woorden Bombay en Hollywood, neemt een grote plaats in bij de Indiërs. Maar maakt een grote opmars in Europa en groeit in populariteit. Op de site van IndianFeelings wordt daar ook veel aandacht aan geschonken.

IndianFeelings richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op IndianFeelings

Op IndianFeelings kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die IndianFeelings te bieden heeft. Wij hebben 26 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers