Adverteren in Infinance.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Infinance.nl (nieuwsbrief)

Infinance.nl biedt een mix van vacatures en nieuws. De website richt zich primair op de professionals in de financiële dienstverlening. De uitgebreide vacaturebank wordt daarnaast ook veel geraadpleegd door studenten en potentiële overstappers. Op de website vinden ze veel artikelen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze artikelen en het branchenieuws worden verzameld, geselecteerd en bewerkt door de nieuwsredactie van Triple i, uitgever van het vakblad InFinance en het beleggersmagazine Cash.

Infinance.nl is gestart in 2007. Begin 2008 komt een update. De onderzoeken uit het blad krijgen een prominente plaats op de website. Deze onderzoeken worden nu vaak door lezers opgevraagd. Ook kunnen de onderzoeken via ‘webformulieren’ door derden worden aangevuld. Verder komt er een archief met alle artikelen (vanaf 2000) uit het blad. Nu er na een jaar voldoende content is opgebouwd, is het zinvol om een zoekfunctie op de site te plaatsten om de nieuwsberichten op trefwoord te kunnen doorzoeken. Nieuws dat in de digitale nieuwsbrief InFinanceDaily is verschenen, wordt ook aan het nieuwsarchief op de site toegevoegd. Door de combinatie van de nieuwsbrief en de items op de website ontstaat een vrijwel volledig overzicht van alle relevante nieuwsberichten en dat is nu nog uniek.

doelgroep van Infinance.nl (nieuwsbrief)

Vacaturebank: infinance.nl heeft twee groepen bezoekers. De eerste groep is de aanbodzijde, de bedrijven die vacatures plaatsen en werknemers zoeken. De tweede groep is de vraagzijde, de werkzoekenden. Beide groepen bevinden zich in de financiële dienstverlening.
Nieuws en onderzoek: Mede door de koppeling met de digitale nieuwsbrief (9.000 aansluitingen) bezoeken veel professionals in de financiële dienstverlening de website. De bezoekers lopen uiteen van baliemedewerker tot directeur.

Infinance.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren in Infinance.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Infinance.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 457 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 457 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in financiering te bereiken.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 5 keer per week op maandag t/m vrijdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers