Adverteren op Infinance.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Infinance.nl

Infinance.nl biedt een mix van vacatures en nieuws. De website richt zich primair op de professionals in de financiële dienstverlening. De uitgebreide vacaturebank wordt daarnaast ook veel geraadpleegd door studenten en potentiële overstappers. Op de website vinden ze veel artikelen over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze artikelen en het branchenieuws worden verzameld, geselecteerd en bewerkt door de nieuwsredactie van Triple i, uitgever van het vakblad InFinance en het beleggersmagazine Cash. Infinance.nl is gestart in 2007. Begin 2008 komt een update. De onderzoeken uit het blad krijgen een prominente plaats op de website. Deze onderzoeken worden nu vaak door lezers opgevraagd. Ook kunnen de onderzoeken via ‘webformulieren’ door derden worden aangevuld. Verder komt er een archief met alle artikelen (vanaf 2000) uit het blad. Nu er na een jaar voldoende content is opgebouwd, is het zinvol om een zoekfunctie op de site te plaatsten om de nieuwsberichten op trefwoord te kunnen doorzoeken. Nieuws dat in de digitale nieuwsbrief InFinanceDaily is verschenen, wordt ook aan het nieuwsarchief op de site toegevoegd. Door de combinatie van de nieuwsbrief en de items op de website ontstaat een vrijwel volledig overzicht van alle relevante nieuwsberichten en dat is nu nog uniek.

doelgroep van Infinance.nl

Vacaturebank: infinance.nl heeft twee groepen bezoekers. De eerste groep is de aanbodzijde, de bedrijven die vacatures plaatsen en werknemers zoeken. De tweede groep is de vraagzijde, de werkzoekenden. Beide groepen bevinden zich in de financiële dienstverlening.
Nieuws en onderzoek: Mede door de koppeling met de digitale nieuwsbrief (9.000 aansluitingen) bezoeken veel professionals in de financiële dienstverlening de website. De bezoekers lopen uiteen van baliemedewerker tot directeur.

Infinance.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op Infinance.nl

Op Infinance.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Infinance.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers