Adverteren op Intermediair Weekblad (digitaal magazine)

Intermediair blijft in beweging en is daar waar uw ideale kandidaat zich bevindt. Of dit nu de pc, een tablet of smartphone is. Intermediair Weekblad volgt hiermee het mediagedrag van hoogopgeleiden en speelt in op de trend van explosief stijgend tabletgebruik en toenemende interactiviteit. Intermediair Weekblad gaat honderd procent over werken en leven en richt zich op de hoogopgeleide professional. De coverstory
behandelt elke week een herkenbaar en persoonlijk dilemma. Het is mogelijk om content te delen (via Twitter en Facebook) of van reacties te voorzien. De artikelen worden continue voorzien van actuele reacties.

doelgroep van Intermediair Weekblad (digitaal magazine)

Hoogopgeleiden.

Intermediair Weekblad (digitaal magazine) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en onderwijs

kosten van adverteren op Intermediair Weekblad (digitaal magazine)

Op Intermediair Weekblad (digitaal magazine) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Intermediair Weekblad (digitaal magazine) te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

15% bureaukorting van toepassing op mediakosten excl. productiekosten.
Commitment voor minimaal 6-10 edities per jaar: 10% extra korting.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers